Bărbatul cu ATV, dat dispărut, a fost găsit mort

352
Bărbatul cu ATV, dat dispărut, a fost găsit mort - 6197193611958900-1559546919.jpg

Articole recomandate

Bărbatul în vârstă de 42 de ani dat dispărut și căutat în râul Prahova a fost găsit mort, duminică seara, la o distanță de aproximativ 6 km de locul în care se bănuiește că a căzut cu ATV-ul în apă. Pompierii prahoveni continuă căutările celui de-al patrulea copil luat de viitură, în Sângeru. 


Al patrulea om care a murit în Prahova în urma inundațiilor. Bărbatul dat dispărut și căutat a fost găsit. Potrivit reprezentanților IPJ Prahova, trupul neînsuflețit al bărbatului care a fost dat dispărut sâmbătă și căutat în râul Prahova a fost găsit în albia râului.

"În urma identificării, se confirmă faptul că este un bărbat în vârstă de 42 de ani, din orașul Breaza, dat dispărut în seara zilei de 01.05 a.c, după ce a plecat cu ATV ul de acasă și nu s-a mai întors", susțin polițiștii.

Surse judiciare au precizat că bărbatul a fost găsit la aproximativ 6 km distanță față de locul în care se bănuiește că a căzut cu ATV-ul în apă.

Pompierii prahoveni continuă căutările celui de-al patrulea copil luat de viitura produsă vineri în localitatea Sângeru. Acesta a fost luat de viitură, împreună cu mama lui și alți trei frați. Femeia a fost salvată, iar ceilalți trei copii au fost găsiți morți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.251 secunde