€ 4.7601
£ 5.3997
$ 4.2518

Mai multe ştiri online:

Bărbatul care și-a ucis soția și copiii, în timp ce aceștia dormeau, a fost condamnat pe viață

Ştire online publicată Joi, 14 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Bărbatul care și-a ucis soția și cei doi copii în luna martie a anului trecut, la Brașov, după ce i-a înjunghiat pe aceștia în timp ce dormeau, a primit condamnare pe viață. Decizia aparține magistraților de la Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov. Sentința nu este, însă, definitivă. 


Florin Mircea Buliga și-a ucis familia pe data de 27 de martie. El a spus în cadrul anchetei că a mers la Mănăstirea Șinca Veche unde s-a rugat și a participat la o prelegere ținută de o măicuță, care prezenta mănăstirea unor turiști.


Pe drumul spre Brașov, bărbatul spune că a avut o revelație și a conștientizat păcate comise de el, motiv pentru care ar fi vrut să-și ia viața. Cu ajutorul unui cuțit pe care îl avea asupra sa, el susține că a încercat să se înjunghie în inimă, dar anchetatorii spun că rana produsă a fost una superficială.


Bărbatul a ajuns acasă, iar prima persoană pe care a omorât-o a fost soția sa, fapta având loc luni, în jurul orei 23.00. Femeia adormise pe o masă de masaj, iar bărbatul a înjunghiat-o cu un cuțit în inimă. La jumătate de oră după comiterea faptei, acasă a venit fata lui, în vârstă de 18 ani. El a stat de vorbă cu ea, fără a-i spune însă ce făcuse, iar la un moment dat fata a mers în camera ei și s-a culcat. Apoi, bărbatul a mers și a înjunghiat-o în inimă cu același cuțit cu care el ar fi încercat să se sinucidă. Ultima victimă a fost băiatul său, de 13 ani, bărbatul a mers în camera acestuia și l-a înjunghiat în inimă.
El a povestit anchetatorilor că prin aceste fapte ar fi făcut un bine membrilor familiei sale, considerând că lumea este nedreaptă, iar soția și copiii săi se află acum într-o lume mai bună și sunt liniștiți.


Bărbatul a recunoscut că în trecut a avut probleme cu alcoolul și că ocazional mai consumă cannabis. 


Ulterior, Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici a stabilit că bărbatul de 43 de ani care și-a ucis familia a avut discernământ scăzut în momentul comiterii faptelor, iar comisia de expertiză recomandă să fie luată față de acesta măsura de siguranță a obligării la tratament medical, care urmează să aibă loc în cadrul unui spital penitenciar. Anchetatorii susțin că rezultatul acestei expertize psihiatrice înseamnă că bărbatul poate răspunde penal pentru faptele sale.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6499 secunde