Bărbatul care și-a omorât fata de 14 ani, arestat pentru 30 de zile. A sugrumat-o și apoi a spus că fata s-a sinucis

1063
Bărbatul care și-a omorât fata de 14 ani, arestat pentru 30 de zile. A sugrumat-o și apoi a spus că fata s-a sinucis - adolescentamoartasacele-1548331217.jpg

Articole de la același autor

Bărbatul care și-a ucis fata de 14 ani, în urma unei dispute, a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile. Potrivit procurorilor, acesta ar fi declarat că nu este vinovat și că fata s-ar fi sinucis.


"Dat fiind stadiul anchetei, pot să vă comunic că, în urmă cu o oră, Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului, pentru comiterea infracțiunii de omor calificat, constând în suprimarea cu intenție a vieții fiicei sale. Inculpatul a încercat să susțină o versiune care să îl exonereze de răspundere penală și și-a construit apărarea în sensul că ar fi fost martor la sinuciderea victimei. Însă, ancheta care s-a realizat în toată această săptămână, probele administrate au demontat situația de fapt relatată de acesta și așa am ajuns la concluzia certă că este autorul infracțiunii de omor, pe care a comis-o prin sugrumare. Deci victima a murit prin asfixie mecanică, din cauza sugrumării. Acele înțepături din jurul gâtului nu au nicio relevanță judiciară, nici medico-legală, sunt superficiale, subcutanat, nu au produs nici un efect în organismul acesteia", au declarat anchetatorii.


Potrivit acestuia, criminalul insistă că fata și-a injectat singură o substanță otrăvitoare. 


"El se apără afirmând că a asistat la momentul în care ea s-a sinucis injectându-și o substanță otrăvitoare și nu a intervenit pentru că nu a avut timpul necesar. Nu a putut să explice însă urmele de la gât și nici alte amănunte care conduc concluzia că este autorul faptei. Întrebat fiind despre împrejurările omorului, așa cum au rezultat ele din anchetă, nu a fost în situația să dea o explicație logică. Este o atitudine greu de înțeles pentru noi oamenii, pentru că este foarte greu să explicăm de ce un tată vrea să suprime viața fiicei sale", au mai spus anchetatorii constănțeni.


***


Reamintim că la data de 18 ianuarie, în jurul orei 14.30, polițiștii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Săcele din județul Constanța a fost găsit cadavrul unei tinere, alături de un bărbat în stare comatoasă, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Constanța.


La fața locului s-a deplasat o echipă complexă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.


A fost stabilit faptul că persoana decedată este o minoră de 15 ani, iar bărbatul transportat la spital este tatăl ei, în vârstă de 47 de ani. Din probatoriul administrat în cauză, procurorul criminalist a stabilit faptul că minora ar fi decedat prin asfixiere mecanică.


La data de 23 ianuarie a.c. bărbatul a fost externat din Spitalul Județean Constanța, fiind reținut pentru 24 de ore, iar la data de 24 ianuarie a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța, care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7052 secunde