Bărbatul care și-a bătut cu sălbăticie copiii și a filmat scenele oribile a fost reținut de procurori

117
Bărbatul care și-a bătut cu sălbăticie copiii și a filmat scenele oribile a fost reținut de procurori - fondbolsevismpolitiaconstanta113-1554363160.jpg

Articole recomandate

Mandatul a fost emis joi, 4 aprilie, în jurul orei 1,00. Ovidiu Popa (41 ani) din satul Fântâni, comuna Nicorești (județul Galați) s-a predat polițiștilor miercuri după-amiază, după ce inițial se ascunsese într-o pădure de lângă localitate. El urmează, după toate probabilitățile, să fie propus pentru arestare preventivă.


După ce, în cursul zilei de miercuri, polițiștii au emis un ordin de restricție pentru cinci zile pentru Ovidiu Popa (41 ani), bărbatul din satul Fântâni, comuna Nicorești, acuzat că și-a maltratat copiii în vârstă de 2, respectiv 5 ani, joi, în jurul orei 1,00, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci au decis să emită pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 24 de ore.

Mai mult decât atât, el va fi propus judecătorilor pentru un mandat de arestare preventivă, dată fiind conjuctura în care s-au produs faptele.

Oamenii legii au reținut că Ovidiu Popa își tortura copiii de câteva luni de zile, de când soția lui plecase de acasă din cauza bătăilor dese la care era supusă la rândul ei. El a filmat agresiunile de mai multe ori, trimițând imaginile atât soției, cât și nașului său de cununie. Scopul declarat de agresor era acela de a-și convinge soția să se întoarcă acasă, după ce acesta a anunțat că îl părăsește și că a plecat în Anglia, la muncă.

Interesant este că în cursul audierilor bărbatul a declarat că nu a vrut să-și rănească copiii, ci doar să o impresioneze pe mama lor să se întoarcă la ei, potrivit adevarul.ro.

"Îmi iubesc copiii, nu am vrut să-i rănesc", a spus Ovidiu Popa procurorilor.

Miercuri seară, cei doi copii au supuși unei expertize medico-legale, în prezența bunicii și a unui psiholog. Ei vor rămâne în custodia Protecției Copilului până când se va stabili care este starea lor medicală și se va stabili dacă membrii familiei lor (mamă, bunică) au capacitatea de a le asigura un nivel de trai și de educație normal.

Soția bărbatului violent și-a anunțat rudele din sat despre agresiunea la care au fost supuși cei doi copii ai săi, după ce a primit o filmare pe o rețea de socializare, în care micuții sunt loviți și înjurați de tată drept răzbunare pentru că partenera sa de viață l-a anunțat că se desparte de el.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0688 secunde