Bărbatul care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani din Mehedinți a murit

Marţi, 30 Iunie 2020, 09:16
234
Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani în Mehedinți la un an după ce a fost eliberat din închisoare a murit în spital.


Bărbatul era internat în spitalul din Drobeta Turnu-Severin după ce a încercat să se sinucidă.


El a fost internat aici în data de 25 iunie, după ce a încercat să se sinucidă, în arestul Poliției Mehedinți.


"Colegii de la ambulanță l-au găsit acolo în stop. L-au resuscitat minute în șir. Cordul s-a resuscitat, dar a rămas hipoxia cerebrală gravă. A fost adus la noi la spital în comă gradul IV. Deci, teoretic, fără șanse. Cu tot tratamentul specific, starea sa s-a agravat permanent. A apărut febra de tip central, adică acea febră care duce până la 40 grade și nu coboară de niciun fel și care este un semn că creierul nu mai lucrează", a declarat Radu Iman, manager Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.


În urmă cu câteva zile, Ion Turnagiu, care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinți la un an după ce a fost eliberat din închisoare, a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți. El a fost găsit spânzurat, cu tricoul, de către polițiști. Agenții l-au resuscitat până la sosirea echipajelor de salvare, potrivit unor surse din cadrul Poliției Mehedinți. Bărbatul era în arestul IPJ Mehedinți din 13 iunie. El a fost arestat preventiv după ce a incendiat o fată de 17 ani din localitatea Dîrvari. Tânăra este în stare gravă, într-un spital din București. Ion Turnagiu a fost condamnat la închisoare pe viață, în 1994, fiind condamnat pentru cinci crime. A fost eliberat condiționat din pușcărie, în 2019, printr-o hotărâre a tribunalului Mehedinți. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3824 secunde