Bărbatul care a amenințat cu pistolul câțiva tineri în fața unui cămin studențesc s-a predat la Poliție

142
Bărbatul care a amenințat cu pistolul câțiva tineri în fața unui cămin studențesc s-a predat la Poliție - atac-1471695636.jpg
Barbatul in varsta de 32 de ani care a amenintat cu pistolul trei tineri care stateau in fata unui camin studentesc, in noaptea de joi spre vineri, s-a prezentat, sambata dimineata, la sectia de politie, unde a predat si arma, un pistol cu bile, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur.

"Incidentul s-a intamplat ieri noaptea, pe la ora 00,30. Un barbat a venit la trei tineri care stateau in fata caminului studentesc, au avut un schimb de lovituri, i-a si amenintat cu pistolul, dupa care a plecat de la fata locului. S-a predat, in aceasta dimineata, la sectia de politie. S-a prezentat si cu pistolul de tip air-soft, care nu este supus autorizarii, e pistol simplu cu bile", a precizat Ghebaur.

Potrivit acestuia, barbatul in cauza si-a justificat gestul pe fondul unor repetate stari de scandal si galagie pe care le-ar fi provocat tinerii, in conditiile in care locuieste foarte aproape de caminul respectiv.

"El sta exact in zona unde s-a intamplat, la blocul unde apar imaginile, in zona caminului de pe str. Moise Nicoara nr.38", a precizat reprezentantul Politiei Capitalei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9613 secunde