Bărbaţii care au organizat şi au participat la cursa de pe autostrada A4 s-au ales cu permisele de conducere anulate

274
Bărbaţii care au organizat şi au participat la cursa de pe autostrada A4 s-au ales cu permisele de conducere anulate - video1-1642765792.jpg

Articole de la același autor

Bărbaţii care au organizat şi au participat la cursa periculoasă de pe autostrada A2, în noaptea de 19 ianuarie, s-au ales cu permisele suspendate.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie A2 s-au autosesizat, în urma filmului publicat pe o reţea de socializare, şi, în urma cercetărilor efectuate, au identificat personale care au participat la eveniment.

Este vorba despre doi bărbați, de 27, respectiv 40 de ani, conducători ai autoturismelor în cauză, ambii din județul Constanța. Totodată, organizatorul evenimentului și bărbatul care a transmis live imaginile pe o rețea de socializare au fost identificați.

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 339, alin. 2, în ceea ce-i privește pe conducătorii auto sus-menționați și art. 339, alin. 3., C.P., în ceea ce-i privește pe organizator și pe cel care a realizat filmarea, urmând ca în funcție de concluziile rezultate să se propună soluții legale. Precizăm faptul că pentru toate persoanele implicate au fost reținute, în vederea anulării, permisele de conducere. Cercetările continuă în vederea audierii tuturor persoanelor implicate”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8 secunde