Bărbați condamnați la închisoare, băgați după gratii

189
Bărbați condamnați la închisoare, băgați după gratii - barbaticondamnatilainchisoare-1402323330.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au depistat mai mulți bărbați care aveau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Polițiștii Biroului Urmăriri l-au depistat pe Ionuț A., de 37 de ani, din Constanța care a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Constanța la trei ani și jumătate de închisoare pentru infracțiuni prevăzute de Codul Rutier. Oamenii legii l-au reținut pe bărbat și l-au dus în arest.

La aceeași dată, polițiștii din Siliștea l-au depistat pe Tudor S., de 55 de ani. Bărbatul avea în lucru un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de trei ani și opt luni, fiind condamnat de Judecătoria Medgidia. Acesta a fost depus în Peniten-ciarul Poarta Albă.

Totodată, polițiștii din Ovidiu l-au identificat pe Iulian C., de 32 de ani, din satul Culmea. Acesta avea de executat cinci ani de închisoare pentru evaziune fiscală, fiind condamnat de judecătorii de la Tribunalul Constanța. Bărbatul a fost dus la Penitenciarul Poarta Albă pentru executarea pedepsei.

Și polițiștii din Agigea au avut de lucru. Oamenii legii l-au băgat în arest pe Vasile D., de 55 de ani, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5931 secunde