Bărbat reținut pentru tentativă de omor calificat

393
1

Articole de la același autor

Un tânăr a fost reținut și propus spre arestare de procurorii constănțeni pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor calificat. 

Reprezentanții IPJ Constanța spun că, la data de 26 noiembrie a.c., ora 17.30, polițiștii Secției 3 au fost sesizați de o femeie de 37 de ani, din Constanța, care le-a povestit că, în ziua de 25.11.2012, în jurul orei 9, pe fondul unui conflict mai vechi, soțul său, Kamber I., de 40 de ani, a fost lovit cu un topor de către Florin M., de 39 de ani, și cu o bâtă de Aiten N., de 27 de ani. 

În urma examinării medico-legale, s-a stabilit că "victima prezintă leziuni traumatice ce s-au putut produce prin lovire și zgâriere cu și de corpuri dure, care pot data din ziua de 25.11.2012, și necesită un număr de 40-45 zile îngrijiri medicale de la data producerii, dacă nu survin complicații. Leziunile traumatice cranio-faciale au pus în primejdie viața victimei prin hemoragie meningee". 

În urma cercetărilor efectuate și în baza probatoriului administrat în cauză, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus reținerea lui Florin M. pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor calificat, el fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, urmând ca el să fie prezentat magistraților Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă. 

Comentează știrea

giani
30 noiembrie 2012
giani

din pacate aseara a murit CAMBER

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Scandalagii trimiși după gratii
Joi, 08 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Acuzat de tentativă de omor
Pagina a fost generata in 0.5075 secunde