Mai multe ştiri online:

Bărbat reținut în cazul unor furturi și tâlhării calificate

Ştire online publicată Miercuri, 10 Ianuarie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
Polițiștii Biroului Investigații Criminale au identificat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, cercetat în cazul comiterii unor infracțiuni de furt, furt calificat și tâlhărie calificată.

Potrivit oamenilor legii, Gheorghe Ghenciu ar fi furat prin acte de violență telefoane mobile, un portofel cu acte personale și suma de 1.400 de lei. Individul viza persoane care călătoreau cu mijloace de transport în comun, pe raza municipiului Constanța, sau persoane care se plimbau în mall. Prejudiciul total cauzat este de 8.700 de lei.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pe o perioadă de 24 de ore, introducându-l în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța, urmând să fie prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7987 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.755 secunde