Bărbat înjunghiat de un om al străzii, în zona Tomis Nord

581
3
Bărbat înjunghiat de un om  al străzii, în zona Tomis Nord - barbat-1498838339.jpg
Un constănțean, în vârstă de 45 de ani, a fost atacat de un om al străzii după ce i-a zis acestuia să lase în pace copiii din zona Școlii nr. 29 din Tomis Nord.

Polițiștii constănțeni au fost sesizați, printr-un apel 112, despre faptul că Robert Asanache, în vârstă de 31 de ani, ar fi înjunghiat bărbatul cu un obiect ascuțit. Agresorul nu are locuință și este cunoscut în zonă că are obiceiul să se ia de copiii care se joacă la școală.

Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța. Polițiștii constănțeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. 

Comentează știrea

Constantean
1 iulie 2017
numai..

face primarul asta treaba ! E plina constanta de cersetori,si hoti.

FRAIERU
1 iulie 2017
NEPASARE SI NESIMTIRE

aceasta zona cam pana la city si pe tomis si pe lapusneanu msuna de oaeni ai strazi care sunt ciudati beti sau nebuni sau doati iti e frica si ziua sa treci pe langa ei dar si dupa ce se intuneca sau pana sa se lumineze diminea*a. unii pleaca sau mor si altii ii iacul parca ii aduce cinev* expre in aceasta zona. chiar daca nu le spui nimic de cee mai multe ori trec pe langa om ii scuipa se cearta cu ei...apai nimeni nu e vinovat ca ei au ajuns pe strada.dar PRIMARIA EFECTIV E MUTA SI NEPASATOARE ASA CUM E SI CU SPAT5IUL VERDE CARE A INVADAT CU CIULINI BALARII SERPI SOPARLE CONSTANTA. NENE FAGADAU DE CE AI AJUNS PRIMAR SA TE FRIZEZI LA FREZA SI SA NEARATI CAT DE MULT POTI SA APARI LA TV ?ASA CA AEM IN CONSTANTA DULAI MAIDANEZI8 OAMENII STRAZI BALARII CRESCUTE IN NESTIRE ARACIE ...BRAVO PRIMARIE BRAVO PSD. LUMEA VORBESTE SI VI SE RUPE VOUA DE CEI MULTI SI FRAIERI DE VOTEAZA DIN 4 IN 4 ANI SI DIN 5 IN 5 ANI.

Wow !
1 iulie 2017
A venit politia....

Presupun ca politia a venit cu ruleta.Ca rostul politiei este sa ia masuri.Din cate se vede,rolul politiei este sa constate un eveniment,o crima,un caft sau un jaf.Ca d-aia-i spune organ constatator.Si doar v-am avertizat mai fratilor.V-am avertizat ca trebuie sa reclamati un accident cu morti lipiti de asfalt sau sange pe pereti daca vrei sa intervina agentul.Uite,ca in cazul de fata.Pai,una este sa-ti vada agentul un cutit in burta si alta e sa sa vada un copil agresat.Daca ai doar o falca umflata nu te baga nimeni in seama.Politistul are rolul sa identifice agresorul/criminalul/faptasul sa masoare cu ruleta,cu ochiul liber,cu laserul sau cu roata, apoi sa intocmeasca un dosar.Punct.Munca de preventie nu exista.Sau daca exista munca de preventie asta inseamna ca lipseste cu desavarsire.Pardon...! Era sa uit.....Am uitat ca politistul mai are datoria sa dea ghiocei la doamne si la ministru numai cand doamna ministreasa este de la Pesede.Pupici,Politia !

Pagina a fost generata in 0.3055 secunde