Mai multe ştiri online:

Bărbat încătușat, într-un autobuz nou din Constanța

Ştire online publicată Luni, 21 Ianuarie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii locali din Constanța au fost solicitați, duminică, după prânz, să intervină într-un autobuz nou care circula în centrul municipiu, unde un bărbat vorbea urât, era violent și recalcitrant.


Bărbatul se afla în autobuzul de pe linia 42, tulbura liniștea călătorilor prin faptul că asculta muzică pe telefonul mobil la un nivel maxim de sonorizare. „Menționăm că acesta prezenta un factor de risc pentru cetățeni prin atitudinea agresivă si limbajul trivial. În momentul în care a fost interceptat de către oamenii legii, bărbatul nu s-a conformat măsurilor dispuse, refuzând să se legitimeze si încercând să fugă, fapt pentru care polițiștii locali au recurs la folosirea forței. Bărbatul a fost încătușat, coborât din autobuz și condus la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța în vederea stabilirii identității. Pentru faptele sale a fost sancționat contravențional cu amendă de 300 lei”, precizează reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.


Direcția Generală Poliția Locală Constanța reamintește numerele de telefon la care cetățenii pot semnala fapte antisociale ce țin de ordine și siguranță publică 0241/484.205 - Dispecerat sau 0799/606.142 (WhatsApp).


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8061 secunde