Bărbat în comă, după o bătaie soră cu moartea

233
Aseară, în jurul orei 23,30, polițiștii Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au fost sesizați cu privire la faptul că în Grupul Social Ceres se află o persoană agresată fizic. Polițiștii au identificat victima ca fiind un bărbat de de 41 ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, Grup Social Ceres. Oamenii legii au statilit că aceasta a fost agresată fizic în noaptea de 17 spre 18 septembrie, de un individ din comuna Lumina.

Întrucât rudele au considerat că starea sa nu era gravă în momentul în care victima a ajuns la domiciliu, acestea nu au solicitat sprijinul autorităților decât în seara zilei de 18 septembrie, când starea de sănătate a acestuia s-a agravat.

Persoana agresată se afla în stare de inconștiență și prezenta urme de violență pe membre și în zona capului, fiind transportată cu un echipaj al ambulanței la Spitalul Județean Constanța, rămânând internată cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral acut închis și hematom subdural.

În prezent se fac cercetări pentru a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs agresiunea urmând a fi făcute propuneri legale corespunzătoare.    

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : A intrat în pom și se află în comă
Pagina a fost generata in 0.2427 secunde