Bărbat împușcat de polițiști în timp ce spărgea un apartament

207
Bărbat împușcat de polițiști în timp ce spărgea un apartament - pistol-1481908222.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 37 de ani a fost împușcat, vineri, în zona coapsei, de polițiștii bucureșteni care l-au surprins în flagrant în timp ce spărgea un apartament, scrie News.ro. Înainte de a fi rănit, bărbatul a folosit un spray lacrimogen împotriva agenților și l-a lovit pe unul dintre ei, în încercarea de a fugi, anunță Poliția Capitalei.



Polițiștii bucureșteni au prins, vineri, în flagrant, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, recent liberat din penitenciar, în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un apartament, potrivit Poliției Capitalei. Agenții au fost sesizați de o femeie, prin intermediul Serviciului de Urgență 112, cu privire la faptul că bărbatul a spart ușa unui apartament dintr-un bloc situat în Strada Haiducului din Sectorul 6.

Polițiștii l-au găsit pe bărbatul în cauză în interiorul apartamentului. El a folosit împotriva agenților un spray iritant-lacrimogen și a încercat să fugă. Polițiștii au plecat în urmărirea lui și, pentru că bărbatul nu s-a supus somațiilor legale, a fost executat foc în zona inferioară a corpului acestuia, precizează reprezentanții Poliției Capitalei. Deși a fost rănit în zona coapsei, bărbatul a continuat să fugă, fiind ulterior imobilizat. La fața locului a fost chemată o ambulanță, mai arată Poliția Capitalei.

Asupra bărbatului au fost găsite mai multe bunuri și valori, potrivit polițiștilor. Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 continuă cercetările în acest caz, pentru tâlhărie calificată și ultraj, mai precizează polițiștii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3127 secunde