Bărbat găsit înghețat în plină vară. A ajuns în stare gravă la spital

Marţi, 03 Septembrie 2019
329
Un bărbat de 58 de ani din județul Botoșani este în stare gravă la spital, după ce a fost găsit aproape inconștient, înghețat în plină vară în beciul casei. Botoșăneanul a fost descoperit de venicii alertați de fiica bărbatului.
 
Medicii botoșăneni au de tratat un caz cât de poate de neobișnuit: un bărbat de 58 de ani, din localitatea Vârfu Câmpului, județul Botoșani, se află în stare gravă, internat în secția Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Botoșani, după ce a fost găsit aproape înghețat în beciul casei.


Bărbatul a fost găsit de vecini, după ce sora acestuia s-a îngrijorat că nu a mai reușit să ia legătura cu el de două zile și i-a alertat pe vecinii bărbatului. Aceștia l-au găsit în beci, aproape înghețat și au cerut sprijinul Ambulanței.


Botoșăneanul a fost internat inițial în spitalul din Dorohoi, fiind diagnosticat cu hipotermie severă, însă medicii nu l-au putut stabiliza și au solicitat transferul acestuia la Spitalul Județean. Bărbatul a ajuns în secția de Urgențe a Spitalului Județean din Botoșani în stare de șoc, fiind supus unui protocol destinat persoanelor cu hipotermie și internat în secția ATI.


Pagina a fost generata in 0.4384 secunde