Bărbat găsit carbonizat într-o mașină. Gestul extrem la care a recurs după ce divorțase

200
Bărbat găsit carbonizat într-o mașină. Gestul extrem la care a recurs după ce divorțase - incendiu696x46335260500-1551444205.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 41 de ani din Buzău, care divorțase recent, s-a închis în mașină, s-a stropit cu benzină și apoi și-a dat foc. Trupul acestuia a fost găsit carbonizat, în noaptea de joi spre vineri, în mașina pe care o parcase în fața casei din Râmnicu Sărbat în care locuia alături de concubina sa.


Pompierii au fost alertați în noaptea de joi spre vineri pentru a stinge o mașină cuprinsă de flăcări, pe o stradă din Râmnicu Sărat. După ce au lichidat focul, militarii au descoperit în autoturism trupul carbonizat al unui bărbat.


"Fiind noapte, incendiul a fost observat târziu. Rudele bărbatului ne-au alertat, ele observând focul din casă. Când am ajuns, arderea era generalizată. După lichidare, în interiorul mașinii am găsit un bărbat carbonizat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Crețu..


Surse din rândul anchetatorilor spun că este vorba despre o sinucidere. Bărbatul găsit carbonizat tocmai divorțase și se afla în proces de partaj. În ultima perioadă, el ar mai fi avut tentative de suicid din cauza depresiei, notează sursa citată. În noaptea de joi spre vineri, omul s-a închis în mașina pe care o parcase în fațaț casei, s-a stropit cu benzină și apoi și-a dat foc. Moartea suspectă a devenit acum subiectul unei anchete a polițiștilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3253 secunde