Bărbat dispărut de aproape o lună, găsit mort într-un canal de irigații

323
Bărbat dispărut de aproape o lună, găsit mort într-un canal de irigații - mortsursaisudobrogea-1587485529.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la Postul de Poliție Nicolae Bălcescu au demarat cercetări pentru a stabili în ce împrejurări a murit un bărbat din satul Țepeș Vodă, al cărui trup neînsuflețit a fost găsit, la începutul acestei săptămâni, într-un bazin de irigații din zona Dorobanțu.

Luni după-amiază, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța că în canalul de irigații de la marginea DN 2A a fost văzut plutind un cadavru. La fața locului au ajuns militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri Medgidia, care au reușit să scoată din apă trupul neînsuflețit.

În urma cercetărilor desfășurate, polițiștii au stabilit că decedatul era un bărbat de 48 de ani, din localitatea Țepeș Vodă. Acesta era cunoscut ca fiind un împătimit consumator de băuturi alcoolice și nimeni nu îl mai văzuse de la începutul lunii aprilie. Din primele cercetări, trupul neînsuflețit nu prezenta urme de violență, dar a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Conform procedurilor, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5723 secunde