Bărbat din Constanța amenințat de fiul agresiv și drogat, pus sub protecție de polițiști

161
Bărbat din Constanța amenințat de fiul agresiv și drogat, pus sub protecție de polițiști - politia1462276812-1547711992.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au fost sesizați aseară de un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Constanța, despre faptul că fiul acestuia, în vârstă de 27 de ani, l-ar fi amenințat cu acte de violență.


Echipajul de poliție deplasat la fața locului a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool și al consumului de substanțe cu efect psihoactiv, fiul bărbatului ar fi deteriorat mai multe bunuri din locuință, ulterior aruncând cu acestea spre tatăl său.


Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență in familie.


De asemenea, tot aseară, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Constanța, despre faptul că la domiciliul său are loc un conflict în familie.


Echipajul de poliție deplasat la fața locului a stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, concubinul femeii în cauză, în vârstă de 60 de ani, din municipiul Brăila, ar fi proferat injurii și amenințări atât asupra femeii, cât și a copiilor.
Astfel, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, bărbatul în cauză fiind obligat să păstreze o distanță minima de 150 de metri. 


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență in familie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9931 secunde