Bărbat din Agigea, arestat după ce a încălcat ordinul de protecție și a intrat în casă peste fosta concubină

2082
Bărbat din Agigea, arestat după ce a încălcat ordinul de protecție și a intrat în casă peste fosta concubină - xordinprotectie-1641716907.jpg
Polițiștii Secției 1 Rurală din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, marți, 4 ianuarie, de către o femeie, de 35 de ani, din localitatea Agigea, cu privire la faptul că fostul său concubin, de 31 de ani, ar fi încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa de către Judecătoria Constanța. Acesta ar fi ajuns în fața imobilului femeii, unde ar fi proferat injurii și amenințări cu acte de violență. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în perioada iulie 2021-ianuarie 2022, bărbatul ar fi încălcat în repetate rânduri măsurile impuse prin ordinul de protecție emis împotriva sa, ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o pe persoana vătămată.

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție, amenințare și lovire sau alte violențe.

În urma probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Sâmbătă, 8 ianuarie, acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3467 secunde