Bărbat decedat în urma unui incendiu. Totul a plecat de la un scurtcircuit…

147
Bărbat decedat în urma unui incendiu. Totul a plecat de la un scurtcircuit… - ddd-1580890013.jpg

Articole recomandate

Un bărbat în vârstă de 60 ani din localitatea ialomițeană Miloșești și-a pierdut viața în noaptea de marți spre miercuri în urma unui incendiu care i-a cuprins locuința, relatează Agerpres. Potrivit biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Ialomița, la sosirea forțelor de intervenție, proprietarul locuinței a fost găsit decedat.

"La locul intervenției s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autosanitară SMURD, încadrate cu 13 subofițeri. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la locuință, proprietarul casei, bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani și-a pierdut viața, acesta fiind găsit fără suflare", au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Aceștia au adăugat că au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați, mobilier și mai multe bunuri electrocasnice. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3176 secunde