Bărbat de 47 de ani, reținut pentru uz de armă fără drept și braconaj cinegetic

146
Bărbat de 47 de ani, reținut pentru uz de armă fără drept și braconaj cinegetic - pusca-1518871968.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Galați, bănuit de uz de armă fără drept și braconaj cinegetic, a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței de judecată, în cursul zilei de sâmbătă, cu propunere de arestare preventivă.


Potrivit unui comunicat al IGPR remis, sâmbătă, AGERPRES, polițiștii gălățeni au efectuat, pe 16 februarie, o percheziție, în comuna Corod, la domiciliul bărbatului de 47 de ani, bănuit de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și braconaj cinegetic.


În urma percheziției, a fost identificată o armă letală de vânătoare cu o țeavă, calibrul 12 mm, o armă letală de vânătoare cu două țevi lise, calibrul 12 mm, o armă de tir sportiv cu aer comprimat, calibrul 4,5 mm și 47 de cartușe, calibrul 12 și 16 mm, deținute fără drept. Totodată polițiștii au găsit mecanisme și dispozitive de fabricare a muniției, 57 de pastile de culoare cenușie, posibil insecticid clasificat toxic și aproape 30 kilograme de carne și organe, posibil de vânat.


Din cercetări a rezultat că, în cursul anului 2017, fără a deține autorizație, persoana în cauză ar fi folosit armele de vânătoare pe fondul de vânătoare Corod, împușcând mai multe animale.


De asemenea, s-a constatat că una dintre armele letale de vânătoare figurează ca fiind furată din Italia, din anul 2010.


Toate bunurile deținute ilegal au fost ridicate în vederea confiscării, polițiștii efectuând cercetări în cauză. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0451 secunde