Bărbat de 47 de ani, reținut după ce și-a omorât soția și și-a obligat fiul să o îngroape

634
2
Bărbat de 47 de ani, reținut după ce și-a omorât soția și și-a obligat fiul să o îngroape - fondcriminalist11422899637150874-1514894917.jpg

Articole recomandate

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Scobinți, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce și-a omorât soția în vârstă de 33 de ani și și-a obligat băiatul de 15 ani să o îngroape în apropiere de casă.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că au descoperit cadavrul pe 1 ianuarie 2018, după ce fiul celor doi soți, un băiat de 15 ani, a mărturisit unui prieten în noaptea de Revelion că a fost obligat și amenințat de tată să își îngroape mama, după ce acesta a ucis-o în a doua zi de Crăciun. Ulterior, prietenul a sesizat cazul Poliției, care a demarat o anchetă.

Potrivit acelorași surse, principalul suspect este Ion Manole, de 47 de ani, care de 17 ani trăia în concubinaj cu Petronela Viciriuc, de 33 de ani. Cei doi aveau patru copii, cel mai mare fiind un băiat în vârstă de 15 ani.

În a doua zi de Crăciun cei doi soți s-au certat, bărbatul fiind sub influența alcoolului. În timpul disputei, femeia a fost îmbrâncită și lovită până nu s-a mai mișcat. Bărbatul a săpat o groapă în apropiere de casă, după care și-a obligat cel mai mare dintre copii să-l ajute să o îngroape.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că în cauză a fost deschis un dosar penal pentru omor, procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași dispunând reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, băiatul fiind dus la expertiză neuropsihiatrică. Ceilalți trei copii au fost preluați de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. 

Comentează știrea

gkfxix
3 ianuarie 2018
moldoveni...normal

Scobinti e cumva in Moldova???

Alex
3 ianuarie 2018
Te îngrozești

de ce aflii! De unde atâta ură?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3747 secunde