€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

BĂRBAT DAT DISPĂRUT, DUPĂ CE S-A RĂSTURNAT CU BARCA, PE DUNĂRE!

Ştire online publicată Duminică, 13 Mai 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Delta a reluat, duminică dimineața, căutarea unui bătrân dat dispărut, după ce barca în care se afla s-a răsturnat, sâmbătă seara, pe brațul Sfântu Gheorghe al Dunării.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Tulcea, Amalia Ignatencu, a declarat pentru AGERPRES că bărbatul, în vârstă de 63 de ani, din municipiul Tulcea, angajat ca îngrijitor al unei case de vacanță din satul Băltenii de Jos, conducea sâmbătă seara o ambarcațiune de agrement spre locul de muncă, în barcă alându-se încă două persoane, un bărbat și o femeie, ambii de 36 de ani, din municipiul Tulcea.

"Primele cercetări au arătat că bărbatul în vârstă de 63 de ani, la kilometrul 91 al Dunării, pe brațul Sfântu Gheorghe, a efectuat un viraj periculos în urma căruia ambarcațiunea s-a răsturnat. Cei doi pasageri au reușit să se salveze, dar conducătorul ambarcațiunii a fost dat dispărut", a precizat reprezentanta IPJ Tulcea.

Lucrătorii ISU Delta au început misiunea de căutare a bătrânului sâmbătă seara. Pe timpul nopții, misiunea a fost întreruptă și a fost reluată duminică dimineața, potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Florentin Daciu.

Misiunea de căutare se execută cu o ambarcațiune care are la bord doi subofițeri ce sondează Dunărea cu funii cu carmace și căngi.

"Scafandrii nu pot interveni acum pe Dunăre, din cauza vitezei de deplasare a apei și a pericolului de a fi loviți de resturi de copaci", a precizat Daciu.

Acesta este cel de-al treilea eveniment înregistrat pe Dunăre pe raza județului Tulcea în mai puțin de o lună. În celelalte două cazuri, ambele petrecute pe brațul Sulina al Dunării, în apropiere de localitatea Crișan, au fost implicate în total 18 persoane, una dintre ele, o tânără din satul Letea, în vârstă de 36 de ani, fiind dată dispărută, după evenimentul de la sfârșitul lunii aprilie. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7249 secunde