Bărbat cu probleme medicale, aflat la bordul unei nave, transportat de către polițiștii de frontieră în siguranță la mal

210
Bărbat cu probleme medicale, aflat la bordul unei nave, transportat de către polițiștii de frontieră în siguranță la mal - 646x404-1568274137.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au transportat în siguranța la mal un bărbat cu probleme medicale, aflat la bordul unei nave. Acesta a fost preluat de personalul medical din cadrul Serviciului de Ambulanță al Spitalului Hârșova pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.


În data de 12.09.2019, în jurul orei 00.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au fost solicitați de către SCOMAR, în urma unui apel prin Serviciul Unic de Urgență 112, pentru a prelua o persoană cu probleme medicale, aflată la bordul unei nave sub pavilion românesc, pe Dunăre, în zona km fluvial 246, în dreptul localității Hârșova.
Imediat, polițiștii de frontieră s-au deplasat în zonă cu o ambarcațiune rapidă, conform procedurilor specifice în astfel de cazuri.
 
Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost preluat de echipajul poliției de frontieră, adus în siguranță pe malul drept al Dunării și predat personalului medical din cadrul Serviciului de Ambulanță a Spitalului Hârșova, în vederea efectuării unor investigații medicale amănunțite.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9871 secunde