€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Bărbat cercetat penal, după ce a încercat să cumpere brânză cu bani „trași la Xerox”

Ştire online publicată Luni, 12 Martie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un bărbat de 50 de ani din județul Vrancea este cercetat pentru fals de monedă și tentativă de uz de fals după ce a încercat să achite cumpărăturile făcute la târgul din Dumbrăveni cu bani falși. 


Bancnotele folosite de el erau de o calitate proastă, dat fiind că fuseseră copiate la Xerox, iar imaginile erau conturate cu carioca, scrie news.ro.


Bărbatul a fost ridicat de jandarmi și dat pe mâna Poliției, după ce a încercat să cumpere brânză din târgul de la Dumbrăveni.

Vrânceanul a fost reperat de jandarmi în momentul în care încerca să cumpere alimente din târgul Dumbrăveni cu bancnote de 200 de lei ce păreau a fi contrafăcute.

Când și-a dat seama că jandarmii l-au observat, bărbatul a aruncat pe jos 9 bancnote de 200 lei. Întrebat despre proveniența banilor, vrânceanul le-a dezvăluit jandarmilor că în urmă cu o lună a făcut mai multe copii xerox după o bancnotă de 200 lei venindu-i ideea de a merge la piață la Dumbrăveni pentru a face cumpărături.

„O patrulă din Cadrul Jandarmeriei Vrancea, in timp ce desfășura activități specifice pe raza com. Dumbrăveni, a fost sesizată de către o persoana cu privire la faptul că, un bărbat de aproximativ 50 de ani încearcă să cumpere produse alimentare din târgul Dumbrăveni cu bancnote de 200 lei ce par a fi contrafăcute. În momentul interceptării persoana a aruncat pe jos 9 bancnote de 200 lei. Fiind întrebat de proveniența celor 9 bancnote de 200 lei acesta a declarat faptul că ”în urmă cu o lună a făcut mai multe copii xerox după o bancnotă de 200 lei venindu-i ideea de a veni la piață la Dumbrăveni pentru a face cumpărături cu acestea”. Bunurile descoperite asupra persoanei au fost ridicate pentru continuarea verificărilor și întocmirea actelor de sesizare", susțin reprezentanții Jandarmeriei Vrancea, citați de digi24.ro

Vrânceanul a fost dus la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea pentru continuarea verificărilor. Oamenii legii au întocmit în acest caz dosar penal pentru fals de monedă și tentativă de uz de fals, scrie digi24.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7194 secunde