Bărbat accidentat mortal la Medgidia. Alți pietoni au fost răniți pe "zebră"

640
1
Bărbat accidentat  mortal la Medgidia. Alți pietoni au fost răniți pe

Articole de la același autor

Mai multe accidente au avut loc în acest week-end, în urma cărora au fost răniți pietoni sau, mai rău, au decedat. Un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea pe bulevardul Independenței, din municipiul Medgidia, a dat peste un bărbat, în zona sensului giratoriu situat la intersecția cu strada Albinelor.

Victima, Dumitru Enescu, deși avea trecerea de pietoni la câțiva metri distanță, a preferat să traverseze prin loc nepermis. După ce a făcut câțiva pași pe carosabil, bărbatul a fost lovit mortal de tânărul care conducea un autoturism marca Skoda. Șoferul a fost verificat cu aparatul alcooltest, însă nu a consumat băuturi alcoolice.

Tot în week-end, un șofer, în vârstă de 61 de ani, a lovit grav un bărbat, de 33 de ani, în timp ce traversa strada pe marcajul pietonal. Accidentul a avut loc pe banda 2 a bulevardului Aurel Vlaicu, în apropiere de intersecția cu strada Cincinat Pavelescu. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Un alt pieton a fost lovit pe "zebră", pe bulevardul I.C. Brătianu, după ce o femeie, în vârstă de 38 de ani, nu a păstrat distanța în mers și a intrat în coliziune față-spate cu un alt autoturism, care oprise să acorde prioritate unui pieton aflat în traversare. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe trecerea de pietoni, lovind ușor tânărul aflat în traversare. În aceste cauze polițiștii rutieri au întocmit dosare penale.

Comentează știrea

Ion
30 ianuarie 2017
Ajut accidentatii rutier

Decontam cheltuielile de spitalizare (monument funerar) persoanelor accidentate rutier. Esti victima unui accident de circulatie in U.E.? Noi te putem ajuta sa primesti despagubirea cuvenita fara nici un cost in avans din partea ta. Solutionare caz 3 – 6 luni. Preluam si procese pe rol. Impacarea partilor anuleaza dreptul la despagubire. Caut colaboratori, doar cetateni romani. Preluam si cazuri de procese judecate dar care nu au depasit 4 ani de la producerea accidentului soldat cu deces.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6866 secunde