€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt, identificați de polițiști

Ştire online publicată Miercuri, 11 Iulie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Doi bărbați s-au ales cu dosar penal, fiind cercetați de polițiști pentru furt. Incidentele s-au petrecut luni, 9 iulie, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.


Astfel, în cursul zilei 9 iulie, în jurul orei 16, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din București, care ar fi sustras, unei femei, de 44 de ani, telefonul mobil. Se pare că bărbatul a profitat de faptul că femeia a lăsat telefonul nesupravegheat, în timp ce se afla pe terasa unui imobil, unde erau ambii cazați, și l-a sustras. Sesizați de victimă, polițiștii constănțeni l-au depistat în scurt timp pe bărbat, în zona gării din stațiunea Eforie, găsind asupra acestuia bunul sustras. În cauză, polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


De asemenea, tot luni, un băiat de 16 ani a fost prins după ce a furat un bluzon dintr-un centru comercial. Articolul vestimentar, în valoare de 79 de lei, a fost găsit asupra tânărului și predat societății comerciale respective. Băiatului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6896 secunde