Bancomat "curățat" de bani … cu o pensetă!

831
1
Azi noaptea, în jurul orei 1,50, echipajul de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție care patrula pe strada Ștefan cel Mare a surprins doi tineri care scoteau dintr-un bancomat bani, cu ajutorul unei pensete. Cei doi au fost identificați ca fiind în vârstă de 20 și respectiv 22 de ani, din Mangalia. Ei au folosit un card bancar valid, al unuia dintre ei, dar emis de o altă unitate bancară. După introducerea cardului, ei au blocat fanta pentru retragerea banilor pe deschis, au anulat operațiunea și au extras banii cu o pensetă.

Controlul corporal sumar al celor doi tineri a dus la descoperirea a 10.000 de lei, în bancnote de 5,10,50 și 100 lei, sumă provenită din bancomatul menționat.       

Cei doi suspecți au fost conduși la sediul unității de poliție în vederea continuării cercetărilor, pentru a se stabili dacă aceștia se fac vinovați de comiterea vreunei infracțiuni și luarea măsurilor legale ce se impun.

Suma de 10.000 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor și stabilirii stării de fapt și a împrejurărilor concrete în care s-a produs acest eveniment.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.5419 secunde