BANCĂ SPARTĂ DE HOȚI! Aceștia nu au reușit să deschidă seiful și au fugit

368
BANCĂ SPARTĂ DE HOȚI! Aceștia nu au reușit să deschidă seiful și au fugit - banca78382200-1552911392.jpg

Articole recomandate

Persoane necunoscute au intrat, în weekend, în sucursala unei bănci din comuna gorjeană Logrești, spărgând un perete, au reușit să oprească sistemul de alarmă și au încercat să spargă seiful. Pentru că nu au reușit, autorii au fugit. O angajată a băncii a sesizat abia luni ce s-a întâmplat și a sunat la 112.


Tentativa de jaf a avut loc, cel mai probabil, în weekend, când nu era nimeni în bancă. Cei care au intrat în sucursală au profitat de faptul că banca are un perete comun cu o casă dezafectată, au spart zidul, au distrus sistemul de supraveghere și au încercat, apoi să fure seiful.

"La data de 18 martie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Gorj au fost sesizați de o lucrătoare din cadrul unei agenții bancare de pe raza localității Logrești, cu privire la faptul ca, persoane necunoscute, prin efracție și prin scoaterea din funcțiune a sistemului de alarma, au pătruns în interiorul agenției.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fata locului, nu a fost constata lipsa de bunuri, înscrisuri sau valori.

În cauză, polițiștii continua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la infracțiunea de furt calificat, pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală", se arată într-un comunicat al IPJ Gorj, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9412 secunde