BALENA ALBASTRĂ lovește din nou. Un elev de 13 ani, victima jocului

310
BALENA ALBASTRĂ lovește din nou. Un elev de 13 ani, victima jocului - balenaalbastra-1491370379.jpg

Articole recomandate

Un elev în vârstă de 13 ani de la o școală din orașul Darabani a devenit victimă a jocului Balena albastră, a declarat, marți, într-o conferință de presă, șeful Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, Gabriel Hârtie.


Comportamentul copilului a atras atenția dirigintelui clasei, care, în urma unei discuții, a aflat despre implicarea elevului în respectivul joc de pe Internet.


"L-au cooptat pe acel copil, după ce acesta, din curiozitate, a intrat pe site-ul Balena albastră și trebuia să răspundă la anumite provocări. L-a depistat profesorul diriginte, ca urmare a schimbării de comportament", a precizat Hârtie.


El susține că elevul a primit anumite amenințări, fiind sesizat Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani.


"Poliția a declanșat deja o anchetă pentru a da de urmele celor care se află în spatele calculatorului", a adăugat inspectorul general școlar, menționând totodată că elevul a fost inclus într-un program de consiliere psihologică.


Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, și Gabriela Firea, primarul Capitalei, au lansat campania de conștientizare "Stop joc! E viața ta!", în cadrul căreia se întâlnesc cu elevi din București pentru a le vorbi despre pericolul la care se expun dacă joacă "Balena Albastră".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5988 secunde