Băhăian și complicii săi, trimiși la București pentru expertiză psihiatrică

2249
Băhăian și complicii săi, trimiși la București pentru expertiză psihiatrică - 442e87430922b367e4ad6f85640a7bca.jpg
Sergiu Băhăian, Valetin Șlepac și Adrian Grigoraș au fost transferați, ieri, din arestul IPJ Constanța la spitalul penitenciarului Jilava pentru a fi expertizați psihiatric. Anchetatorii încearcă să afle dacă cei trei aveau discernământ în momentul în care au executat în stil mafiot patru persoane, parteneri de afaceri.
Valentin Șlepac și Adrian Grigoraș au recunosc în fața procurorilor că, l-a solicitarea lui Sergiu Băhăian, i-au omorât pe Lucian Cernat, Emilian Leonte, Ionel Ulezu și Petrică Captalan pentru a nu divulga autorităților modalitatea în care se desfășurau fraudele comerciale prin intermediul firmelor la care aceștia erau fie asociați, fie administratori. Doi dintre ei au fost aruncați de pe podul de la Cernavodă în apele Dunării, în timp ce cadavrele altor doi au fost găsite îngropate în curtea unei case din localitatea Măgura.
De partea cealaltă, Băhăian spune că totul este înscenarea lui Șlepac și Grigoraș, care încearcă să se răzbune pe el pentru niște probleme în afaceri, punându-i în cârcă patru crime.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8197 secunde