Băgați după gratii după ce au intrat peste victime, în casă

295
Băgați după gratii după ce  au intrat peste victime, în casă - bagatidupagratii-1406571276.jpg

Articole de la același autor

Două constănțence au tras o sperietură groaznică atunci când s-au trezit cu indivizi dubioși peste ele, în casă. În ambele cazuri, sus-pecții au ajuns după gratii.

Dacă în trecut infractorii pândeau locuințele și aveau grijă ca în momentul în care dădeau o spargere proprietarii să nu fie acasă, în ultima perioadă nu mai țin cont de acest lucru. O femeie din Techirghiol și o alta, din municipiul Constanța, au trecut prin clipe de coșmar, când s-au trezit cu hoții peste ele.

Astfel, în noaptea de vineri spre sâmbătă, Răzvan Ionuț Tudor a intrat prin efracție într-o locuință de pe strada Anton Pann, din Techirghiol, unde a amenințat-o pe proprietară cu moartea și i-a furat, dintr-o poșetă, suma de 700 de lei.

În municipiul Constanța, proprietara unui apartament de pe strada Soveja s-a trezit cu hoțul în dormitor în plină zi. Suspectul, Costel Candet, de 42 de ani, din județul Neamț, escaladase fereastra apartamentului de la parter, lăsată deschisă. Speriată, femeia a strigat după ajutor, în sprijinul ei sărind niște vecini. Suspectul a fost prins de un echipaj de poliție ajuns la fața locului.

Cei doi suspecți au fost duși în fața magistraților Judecătoriei Constanța, care au dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1398 secunde