Băgat după gratii pentru că a târât cu mașina, zeci de metri, un polițist

110
Băgat după gratii pentru că a târât cu mașina, zeci de metri, un polițist - arest133924156413504190521361400-1364725747.jpg

Tânărul din Topraisar, acuzat că a târât cu mașina, pentru zeci de metri, un polițist din localitate, a ajuns după gratii. Georgian Paraschiv, în vârstă de 20 de ani, despre care polițiștii spun că era cunoscut pentru temperamentul său violent, a fost acuzat de conducerea unui autovehicul cu numere de înmatriculare expirate, fără permis auto, dar și pentru ultraj contra unui polițist, ultraj contra bunelor moravuri și tentativă de omor. Dus în fața instanței de judecată, el a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

 


Amintim că, vineri seară, polițiștii din cadrul Secției Poliției Rurale 9 Topraisar au organizat o razie pentru a verifica autoturismele care tranzitau comuna. Agentul Ovidiu Datcu, de 22 de ani, a tras pe dreapta o mașină cu numere roșii și a constatat că numerele de înmatriculare erau expirate. În momentul în care i-a cerut șoferului să-i prezinte actele mașinii, acesta s-a enervat și a demarat în trombă, târându-l aproximativ 20 de metri, până când haina polițistului s-a rupt și acesta a rămas pe șosea.
Colegii săi au pornit în căutarea suspectului, au reușit să-l prindă și să-l aducă la secție. Între timp, agentul rănit la mâna dreaptă, dar și la picioare, a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, unde a primit îngrijiri medicale. El a refuzat însă internarea, iar sâmbătă era înapoi la datorie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3341 secunde