Băgat după gratii pentru că a mușcat un polițist din Agigea

2418
Băgat după gratii pentru că a mușcat un polițist din Agigea - arest1-1395923965.jpg

Articole de la același autor

Un agent al Poliției Locale din Agigea a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost mușcat de un bărbat. Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, 21 spre 22 martie; în jurul orei 22,30, oamenii legii au fost sesizați că un individ aruncă cu pietre în mașinile care circulau pe Șoseaua Mangaliei din localitate și a provocat distrugeri la trei mașini. Imediat, la fața locului a ajuns un echipaj format dintr-un polițist și un agent al Poliției Locale, care l-au imobilizat și l-au dus la sediu pe scandalagiul în vârstă de 34 de ani. 


Ajunși în fața postului de poliție, bărbatul, identificat ca fiind Tudor Dumitrescu, l-a mușcat pe polițistul local de brațul stâng. În urma incidentului, scandalagiul a fost transportat la Secția Neuropsihiatrie Palazu Mare, iar victima sa a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale. 


Ieri, suspectul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Constanța, care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5771 secunde