Băgat după gratii pentru că a aruncat în aer un bancomat din Lumina

375
Băgat după gratii pentru că a aruncat în aer un bancomat din Lumina - bancomatluminasursaipjconstanta-1585080784.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 37 de ani a fost arestat preventiv, fiind suspectat că în luna februarie a aruncat în aer un bancomat din comuna Lumina, reușind să fure aproximativ 60.000 de lei.

Spargerea a fost dată în noaptea de 25 spre 26 februarie, în jurul orei 2.00. Suspectul a spart geamul unui magazin, pe peretele căruia era ATM-ul, iar ulterior a folosit o substanță explozivă și a aruncat în aer bancomatul, după care s-a făcut nevăzut.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au demarat o amplă anchetă. Săptămâna trecută, aceștia, sprijiniți de polițiștii din Lumina și Agigea, dar și de mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale, au efectuat două percheziții, în Agigea și Oituz. "În urma perchezițiilor, polițiștii de investigații criminale au ridicat instrumente care ar fi fost folosite în activitatea infracțională", au arătat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.



De asemenea, a fost reținut și un suspect, identificat ca fiind Cătălin N., de 37 de ani. Acesta a fost prezentat, luni, în fața magistraților Tribunalului Constanța care au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de distrugere, furt și nerespectarea regimului materiilor explozive.
De menționat că, potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul ar fi sustras din bancomat cutii în care erau aproximativ 60.000 de lei.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Suspectul nu este la prima abatere de la lege, el fiind anchetat în trecut pentru conducere fără permis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.362 secunde