Avraham Morgenstern, tovarăș de cârdășie cu Radu Mazăre, prins în Argentina. S-a legitimat cu acte false!

1688
1
Omul de afaceri Avraham Morgenstern, condamnat la opt ani închisoare pentru evaziune fiscală, a fost localizat și reținut, în cursul nopții de miercuri spre joi, în Argentina, la Buenos Aires, anunță Biroul de presă al IGPR. 


"În urma activităților investigative complexe și a informațiilor furnizate de Serviciul Urmăriri al Direcției de Investigații Criminale din cadrul Poliției Române, Avraham Morgenstern, urmărit internațional de autoritățile române, a fost localizat și reținut, în cursul acestei nopți (n.r. - noaptea trecută), în Buenos Aires - Argentina. În momentul depistării, cel în cauză a prezentat pentru legitimare documentele de identitate ale unui conațional", a precizat Biroul de Presă al IGPR. 


În prezent, se derulează procedura legală în astfel de situații. 


Potrivit IGPR, schimbul de date și informații a avut loc prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională din Poliția Română, iar operațiunea s-a derulat cu sprijinul Europol, Interpol și US Marshall. 


"Mulțumim pentru excelenta cooperare polițienească reprezentanților instituțiilor de aplicare a legii din peste 26 de state partenere ENFAST, în special polițiștilor din Spania și Germania, dar și partenerilor interni", a transmis IGPR. 


XXX 


Avraham Morgenstern a devenit cunoscut grație afacerilor pe care le derula la Constanța, fiind notorie prietenia cu fostul primar Radu Mazăre. De altfel, chiar aceste contracte derulate pe litoral l-au adus în fața justiției. 


În rechizitoriul din februarie 2015, procurorii DNA arătau că, în perioada 2009 - 2014, Morgenstern, în calitate de administrator al Shapir Structures, nu a înregistrat corespunzător veniturile obținute din trei contracte încheiate cu Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat (RAEDPP) Constanța și Confort Urban Constanța și nici facturile fiscale aferente acestor venituri, în executarea acestor contracte. Aceste activități au fost realizate cu scopul de a se sustrage de la plata obligațiilor fiscale datorate bugetului de stat, producând un prejudiciu de peste 10.000.000 de euro, se arată în documentul DNA. 




Comentează știrea

BOBY
14 decembrie 2017
ROMANIA DE CACAT

Se vede din acele poze ..ca au dureri mari de madulare ..dupa actul sexual consumat intre cei doi ..dar mai ales au o durere fara margini ptr prostimea din constanta ..cei care l-au votat si doamne cata frunza si iarba au fost ...ce mizerie de oras .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.429 secunde