Avocații constănțeni Calaigii și Gudi, cei mai buni la fotbal, la campionatul mondial din Turcia

1069
Avocații constănțeni Calaigii și Gudi, cei mai buni la fotbal, la campionatul mondial din Turcia - 69861154641a58ccec3b5d84e539a6f4.jpg
Reușite pe linie pentru avocații pasionați de fotbal din cadrul Uniunii Naționale a Barourilor din România. Din reprezentativa de fotbal a avocaților din România, cunoscută sub denumirea de "Dacia Felix" Cluj Napoca - România, fac parte și doi constănțeni, Sorin Calaigii și Ionuț Gudi. În aceste zile, reprezentativa României participă la Campionatul Mondial de Fotbal din Turcia, unde a obținut rezultate foarte bune în faza grupelor.
România a terminat pe locul unu, după ce a învins Japonia cu 3 - 0, Tunisia cu 4 - 0 și Turcia cu 5 - 0. La competiție participă 45 de echipe din lume, structurate pe 11 grupe.
Echipa României este antrenată de Dragoș Cojocaru, fost jucător la Steaua și avocat în Baroul Brașov. Cel mai bun rezultat a fost obținut în 2008, în Spania: locul 7 din 76 de echipe.
Așa se face că, în această perioadă, avocații constănțeni Sorin Calaigii și Ionuț Gudi au lăsat deoparte robele și au încălțat ghetele, hotărâți să obțină cel mai bun rezultat în Turcia. Restul fotbaliștilor purtători de robe sunt din Barourile Cluj, Hunedoara, Olt, Harghita, Timiș, Alba și Maramureș.
"Până acum, Ionuț Gudi a marcat patru goluri și avem cea mai bună apărare din grupă, nu am primit niciun gol, dar am dat 12", a declarat Sorin Calaigii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9663 secunde