Avocată din Eforie și clientul ei, decedați în accidentul de la Neptun

6769
Avocată din Eforie și clientul ei, decedați în accidentul de la Neptun - 24martavocatamoarta2-1616571918.jpg

Articole de la același autor

Baroul Constanța este în doliu, după ce în cursul zilei de marți, 23 martie, avocata Florina Anghel a murit, în teribilul accident de pe DN 39, din dreptul stațiunii Neptun. Potrivit surselor noastre, aceasta se afla în autoturism împreună cu un client, un bărbat de 85 de ani, din localitatea Bărăganu și se întorceau de la un proces, de la Judecătoria Mangalia, în momentul impactului fatal. 
„Pentru cei care au cunoscut-o și doresc să îi aducă un omagiu, trupul neînsuflețit al acesteia va fi depus la biserica veche din Eforie Sud, din spatele liceului. Drum lin spre veșnicie, doamna Florina!”, au transmis colegii din barou. 
Reamintim că, marți, 23 martie, în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în afara localității Mangalia. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați, de 85, respectiv 24 de ani. În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto în vârstă de 85 de ani, precum și a pasagerei din același autoturism, de 69 de ani.
De asemenea, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 24 de ani, precum și a pasagerei din același autoturism, de 20 de ani.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.541 secunde