€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Avertizare pentru șoferi! În următoare zile va ninge

Ştire online publicată Miercuri, 09 Ianuarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Într.o postare pe pagina de Facebook, Inspectoratul Național de Patrulare al IGP informează șoferii că în următoarele zile se anunță nonsori, motiv pentru care trebuie să respecte o serie de reguli. Iată mesajul integral:

"Atenționăm toți conducătorii auto că potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în umătoarele două zile pe teritoriul țării va ninge slab, iar temperaturile vor scădea până la – 6 °C ziua, iar noaptea până la – 10 °C.

Îndemnăm șoferii care pornesc la drum să fie vigilenți și să țină cont de următoarele recomandări:

- să circule, atât în localități, cât și în afara acestora, cu o viteză care să permită oprirea în siguranță;

- să folosească luminile de întâlnire atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, pentru a reduce riscul producerii accidentelor rutiere;

- să țină cont de faptul că atunci când afară este zăpadă, distanțele sunt mai greu de apreciat;

- în caz că rămâneți în pană, triunghiurile de presemnalizare trebuie așezate la o distanță mai mare de autovehicul, decât în condiții normale.

Totodată, îndrumăm șoferii care pornes la drum lung în aceste zile, ar fi de dorit să aibă rezervorul mașinii plin, apă pentru 24 de ore, alimente, o pătură caldă, termos cu ceai, telefonul încărcat și, evident, trusa medicală.

Pentru a nu avea de suferit, Inspectoratul Național de Patrulare solicită respectarea recomandărilor înaintate iar, în caz de necesitate, apelați la cel mai apropiat echipaj de patrulare sau sunați la 112.", este postarea Inspectoratului Național de Patrulare al IGP.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8654 secunde