Avertismentul RUSIEI împotriva ROMÂNIEI: "Vom fi obligați să REACȚIONĂM. Vom ANIHILA FLOTA militară românească"

1892
4
Avertismentul RUSIEI împotriva ROMÂNIEI:

Articole de la același autor

Rusia a avertizat cu o serie de reacții de răspuns, după deciziile luate de Alianța Nord Atlantică privind întărirea capacităților sale în estul Europei, scrie Antena3. 


Vladimir Evseev,  directorul Centrului pentru Studii Politico-Militare din Moscova: "Pe teritoriul Crimeei, în prezent se formează  o grupare de forțe armate terestre bine pregatită și de sine stătătoare. Vor fi prezente acolo  diferite dispozitive, capabile să neutralizeze toate amenințările posibile. Din păcate, dacă România se va lăsa antrenată într-o asfel de confruntare, atunci este imposibil ca o serie de obiective militare din România să nu fie trecute pe lista acelor ținte care vor fi neutralizate cu diferite tipuri de arme.  După evaluările militare facute de Rusia,  din acele baze militare ce urmează  să fie amenajate în România pot fi lansate nu numai dispozitive antirachetă.  Rusia este foarte îngrijorată că de acolo pot fi lansate și rachete de croazieră sau alte dipozitive de genul ăsta.  Rusia va fi obligată să reacționeze nu numai la apariția centrelor de comandă,  dar și la depozitele de armament sau altă infrastructură militară. Știm că în România se poate crea și potențial ofensiv, de aceea vom căuta și mijloace de a anihila flota militară românească. Cred că va crește confruntarea dintre țările noastre și din păcate avem motive să credem asta". 



Comentează știrea

Vasile experimentatu'
10 februarie 2015
țara arde și babele se piaptănă

Măi Ovi, tu chiar ești flămând ? Aici se vorbesc lucruri serioase, chiar cruciale pentru soarta și destinul româniei, implicit și al tău, iar tu postezi bălării cu oferete de locuri de muncă part-time. Dă-o-ncolo de treabă, chiar crezi că interesează pe cineva tâmpeniile astea postate pe deasupra și mocca ? Fii serios !

Numarul 4
10 februarie 2015
Care flota militara ?

"Vom ANIHILA FLOTA militară românească" :)) Prea tarziu, am anihilat-o noi pe toata si pe cea comerciala am dat-o la fier vechi.

europeanu
10 februarie 2015
bolsevicul fomist

ce mai au de zis aia care-l injura pe basescu ? Rusii o iau prin gura acum ca Romania e in NATO multumita si basescului.Rusii mor de foame si se agita verbal ca alceva nu mai sunt in stare de mult.De cand nu le mai da criminalul de ilici garnituri intregi de tren moca.

MIHA
16 februarie 2015
LUCRU DOMICILIU

Va ofer posibilitatea de a intra intr-o afacere in care sigur veti castiga suplimentar un venit de cel putin 300 $ lunar si pe viitor chiar mai multi. cu o munca usoara de 3 ore pe zi, ca operator date pe net, dupa o instruire/mail timp de 12 zile. Incercati, nu costa nimic. totul e gratuit. Aveti curiozitatea si trimiteti cuvantul "ínfo" pe mailul: [email protected]. si va veti convinge!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Februarie 2015
Stire din Politică-Administrație : "Vom avea prezența NATO în România"
Pagina a fost generata in 1.1312 secunde