Autovehicul căutat în Marea Britanie, depistat de polițiștii de frontieră

113
Autovehicul căutat în Marea Britanie, depistat de polițiștii de frontieră - autovehiculconfiscat-1537264945.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră de la Garda de Coastă, împreună cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, au depistat pe raza județului Constanța un autovehicul marca Renault în valoare de 40.000 de euro, care era căutat de autoritățile din Marea Britanie.


Acționând în baza unei informații, luni, 17 septembrie, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța – Compartimentul Furturi Auto, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență.


Astfel, a fost identificat, pe raza județului Constanța, un autovehicul marca Renault, despre care existau informații că se află în atenția autorităților. La volanul acestuia se afla un cetățean român G.R., în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța. 


În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că autovehiculul este căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de autoritățile din Marea Britanie.


Bărbatul în cauză a declarat că a cumpărat mașina de la o firmă din Marea Britanie, plătind o sumă de 500 de lire avans, iar ulterior a hotărât să vină în România deoarece nu mai avea bani să plătească ratele.


Autovehiculul, în valoare de aproximativ 40.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz de încredere, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0641 secunde