Autoturisme de lux furate din Spania și Italia, descoperite de Garda de Coastă

372
Autoturisme de lux furate din Spania și Italia, descoperite de Garda de Coastă - furt-1351201627.jpg
Polițiștii de frontieră au identificat două autoturisme, un BMW seria 7 și un Mercedes Benz, care figurau ca fiind furate din țări ale Uniunii Europene. 


Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au verificat, miercuri, pe sensul de ieșire din țară, un BMW seria 7, condus de un bărbat de 27 ani, din Iași. În urma verificărilor, a rezultat faptul că mașina figura ca fiind furată din Spania, din data de 9 septembrie. Cel aflat la volan a declarat că a cumpărat mașina de la un individ din Botoșani, căruia i-a oferit la schimb un alt autoturism, precum și suma de 1.000 euro și 1.400 lei, neavând cunoștință că este furat.

În aceeași zi, în jurul orei 11.30, polițiștii de frontieră de la Tulcea au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, în urma căreia au depistat un Mercedes Benz, care figura ca fiind furat din Italia, din data de 28 august. Șoferul, un bărbat de 28 de ani, din Tulcea, a declarat că l-a împrumutat de la un prieten plecat în Italia, fără a cunoaște faptul că acesta este furat.

Autoturismele în cauză, evaluate la aproximativ 80.000 lei, respectiv 50.000 lei, au fost ridicate în vederea indisponibilizării. Ambii șoferi sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8839 secunde