Autoturisme de lux, furate din România și Italia, găsite la Constanța

585
 Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Constanța și cu sprijinul reprezentanților Registrului Auto Român, au descoperit, pe raza județului Constanța, două autoturisme, mărcile Jaguar și Audi, ce figurau ca fiind bunuri căutate pentru confiscare. Alertele fuseseră introduse în bazele de date de către autoritățile din Italia, respectiv cele din Romania.

Astfel, joi, a fost identificat, pe raza județului Constanța, un autovehicul marca Jaguar, model XKR-S, condus de cetățeanul italian C.N., în vârstă de 49 de ani. În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul figurează în bazele de date ale Interpol ca fiind semnalat furat, alertă introdusă de autoritățile din Italia. Bărbatul a declarat că a achiziționat autovehiculul de la o firmă din Italia contra sumei de 12.000 euro și nu avea cunoștință despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorități.

În aceeași zi, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Grup Nave Constanța, în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Constanța - Serviciul de Investigații Criminale și cu sprijinul reprezentanților Registrului Auto Român, au verificat un autovehicul marca Audi, model A4.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul este căutat în vederea confiscării de autoritățile din România, iar posesorul acestuia este cetățeanul român M.I., în vârstă de 60 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța. Bărbatul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că mijlocul de transport este în atenția autorităților.

Autoturismele, evaluate la aproximativ 55.000 euro, au fost indisponibilizate la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră, în ambele cazuri, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3965 secunde