€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Autoturisme căutate de autoritățile din Germania și Franța, descoperite la frontieră

Ştire online publicată Marţi, 19 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Nădlac II și Petea au depistat la controlul de frontieră doi bărbați care au încercat să intre în țară cu autoturisme căutate de autoritățile din Germania și Franța. 


În data de 18.02.2019, în jurul orei 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, județul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român C.G., în vârstă de 24 de ani. Tânărul conducea o autoutilitară cu platformă pe care se afla un autoturism marca Audi Q5, an de fabricație 2014.

La controlul de frontieră, cetățeanul român a prezentat pentru mijlocul de transport aflat pe platformă certificatul de înmatriculare și cartea tehnică a acestuia.


În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mașina figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autoritățile din Germania, în anul 2018.


Față de cele constatate, șoferul a declarat că a fost contactat de o cunoștință pentru a transporta autoturismul până la București, în schimbul sumei de 400 de euro și nu știa de faptul că acesta ar fi fost căutat de autorități.


Și la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru intrarea în România, cetățeanul român M.J., în vârstă de 36 de ani, din județul Suceava. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Transporter, cu care tracta o remorcă pe care se afla un autoturism marca Citroen C4.


Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că mașina de pe platformă este semnalată ca “bun căutat pentru confiscare”, cu mențiunea furt, alertă introdusă de autoritățile din Franța.


În ambele cazuri, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autoturismele, în valoare de 20.000 euro, respectiv 30.000 lei, au fost indisponibilizate la sediile instituției până la finalizarea cercetărilor.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7899 secunde