Autoturism Volkswagen oprit în trafic de polițiștii de frontieră. Ce au găsit în portbagaj

356
Autoturism Volkswagen oprit în trafic de polițiștii de frontieră. Ce au găsit în portbagaj - volkswagen-1495437477.jpg
Polițiștii de frontieră tulceni au depistat în zona de competență doi cetățeni români care transportau, cu un autoturism, cantitatea de 174,9 kilograme de pește, fără documente legale.


La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea, acționând în baza unei informații, au oprit în trafic, pe raza localității Tulcea, un autoturism marca Volkswagen în care se aflau doi cetățeni români, în vârstă de 60, respectiv de 56 ani, ambii domiciliați pe raza județului Tulcea.


În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 174,9 kg de pește, din speciile crap, scrumbie, somn, plătică, șalău, sânger, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu dețineau documente legale.
Peștele, în valoare de 975,3 lei, a fost predat spre valorificare unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6515 secunde