Autoturism suspect, AVARIAT și ABANDONAT pe strada Tulcei! "Să se sesizeze Poliția"

4049

Articole de la același autor

Un autoturism suspect și-a făcut apariția, de câteva zile, în cartierul Tomis Nord. Este vorba despre un Pontiac Trans Sport, grav avariat în partea frontală, abandonat în prelungirea străzii Tulcei, foarte aproape de intrarea pe strada Voievozilor. Mașina nu mai are montate numerele de înmatriculare, însă în interior se zărește o plăcuță la rându-i avariată, cu nr. BV 14 DPS. Pe portiera din dreapta a Pontiacului este aplicată o emblemă, Hotel Helvetia. 


"Nu știm a cui este mașina, însă a fost lăsată în drum, de vreo 3-4 zile, și îngreunează circulația. Bine că nu mai sunt zăpezi, că nu știu cum am mai fi ieșit din cartier. Proprietarul ar face bine să vină să și-o ia. Și Poliția ar trebui să se sesizeze, nu care cumva să fi fost implicată această mașină în vreun accident grav sau în comiterea unei alte infracțiuni", ne-a declarat un locuitor din cartier.

Contactați de redactorii "Cuget Liber", reprezentanții Helvetia ne-au declarat: "Hotelul Helvetia din București nu mai funcționează de ani buni. A mai rămas doar Pensiunea Helvetia, însă această mașină despre care vorbiți nu face parte din parcul nostru auto".

Cei care pot elucida misterul sunt, așadar, polițiștii constănțeni, mașina fiind abandonată în raza secției 2 Poliție, care are sediul chiar pe strada Tulcei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9311 secunde