Autoturism spulberat de TIR! Șoferul, scos de pompieri dintre fiarele contorsionate

Marţi, 22 Octombrie 2019
183
Un bărbat de 74 de ani a ajuns la spital, iar mașina în care se afla a fost grav avariată, în urma unui accident rutier care a avut loc, ieri dimineață, pe DN 2A, între localitățile Nicolae Bălcescu și Mihail Kogălniceanu. La fața locului au ajuns atât polițiștii, cât și un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Dobrogea, și cadrele medicale de la SMURD. 


Șoferul, un bărbat de 74 de ani, rămăsese prins între fiarele contorsionate ale mașinii și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru scoaterea lui. 


În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că un bărbat de 60 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, pe prima bandă, dinspre localitatea Nicolae Bălcescu către Mihail Kogălniceanu, tractând un alt autoturism, condus de un bărbat de 74 de ani. Ajungând la km 178+700 m, din cauza unei defecțiuni tehnice, șufa de tractare s-a rupt, iar șoferul de 74 de ani a pierdut controlul asupra direcției, s-a răsucit pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu un TIR, condus de un bărbat de 32 de ani, pe același sens de mers, în spatele autoturismelor. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers, iar TIR-ul a părăsit partea carosabilă către stânga. 


Potrivit polițiștilor, șoferul autoturismului a fost rănit grav. 


Pagina a fost generata in 0.5053 secunde