Autoturism furat și produse contrafăcute, descoperite în Portul Constanța

259
Autoturism furat și produse contrafăcute, descoperite în Portul Constanța - contrafacute-1510500753.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la Transporturi au acționat, săptămâna trecută, în peste 800 de stații de cale ferată, aeroporturi, porturi, rute feroviare și navale, pentru creșterea gradului de siguranță a celor care călătoresc. În perioada 3 - 10 noiembrie, Poliția Transporturi a continuat acțiunile la nivel național pentru menținerea siguranței în domeniul transporturilor aeriene, navale și feroviare. 


Astfel, în această perioadă, polițiștii au patrulat în 318 stații de cale ferată, 326 de trenuri de călători și au asigurat măsurile de siguranță în 188 de aerogări, obiective economice, rute feroviare și navale. În urma activităților desfășurate, au fost întocmite 27 de dosare penale privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, distrugere, loviri sau alte violențe, contrabandă, infracțiuni în domeniul silvic sau ucidere din culpă. 


Spre exemplu, în cursul săptămânii trecute, polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au oprit, pentru control, un autoturism care circula în portul Constanța și în care se aflau două persoane. În urma verificărilor efectuate, a rezultat că autoturismul figura ca fiind furat din Germania, motiv pentru care a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. 


De asemenea, polițiștii constănțeni au verificat un container sosit din Turcia în portul Constanța, activitate în urma căreia au depistat 3.672 de bidoane cu ulei sintetic de motor, susceptibil a fi contrafăcut. Mărfurile în cauză, cu o valoare de piață estimată la aproximativ 500.000 de lei, au fost reținute de organele vamale, iar în cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4355 secunde