Autoturism Dacia Duster, căutat în Norvegia, depistat la un bărbat din Agigea

326
Autoturism Dacia Duster, căutat în Norvegia, depistat la un bărbat din Agigea - xgardamasina-1634121820.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism marca Dacia Duster, căutat de către autoritățile din Norvegia, aflat în posesia unui cetăţean român.

Marți, 12 octombrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat, în baza unor informații, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, ocazie cu care a fost descoperit un autoturism marca Dacia Duster, în posesia unui bărbat din Agigea. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introduse de autorităţile din Norvegia, în luna martie 2021. Autoturismul, evaluat la aproximativ 75.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3949 secunde