€ 4.7607
£ 5.5053
$ 4.2327

Mai multe ştiri online:

Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit de polițiștii români

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au descoperit la controlul de frontieră și reținut, pentru continuarea cercetărilor, un autoturism marca Volvo, căutat de autoritățile din Italia.


În data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița/ I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul din R. Moldova A.S., în vârstă de 45 de ani, conducând un autoturism marca Volvo, înmatriculat în R. Moldova.


La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că autoturismul în cauză figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de Italia.


Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un conațional si nu știa ca este că mijlocul de transport este căutat de autoritățile italiene. 


Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 20.000 lei, a fost reținut la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui în vederea continuării cercetărilor.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2810 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1373 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1040 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.783 secunde