€ 4.6975
£ 5.3305
$ 4.1192

Mai multe ştiri online:

Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit de polițiștii români

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au descoperit la controlul de frontieră și reținut, pentru continuarea cercetărilor, un autoturism marca Volvo, căutat de autoritățile din Italia.


În data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița/ I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul din R. Moldova A.S., în vârstă de 45 de ani, conducând un autoturism marca Volvo, înmatriculat în R. Moldova.


La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că autoturismul în cauză figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de Italia.


Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un conațional si nu știa ca este că mijlocul de transport este căutat de autoritățile italiene. 


Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 20.000 lei, a fost reținut la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui în vederea continuării cercetărilor.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
joi, 17 ianuarie Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor 2127 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor
Fun
marti, 15 ianuarie Foto : Horoscop 1593 vizite, 0 comentarii Horoscop
Economie
luni, 14 ianuarie Foto : Afacerea „corveta multifuncțională“  - un scandal cât Marea Neagră 1225 vizite, 0 comentarii Afacerea „corveta multifuncțională“ - un scandal cât Marea Neagră
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.721 secunde